Acabes de finalitzar els teus estudis i no saps cap a on dirigir la teva carrera laboral? Has estudiat a ENTI com a forma de donar un altre angle als teus coneixements i ara vols aprofundir amb una feina que s’hi adapti? A ENTI Alumni volem ajudar-te i per això hem posat en marxa un servei d’orientació professional.

Amb aquest servei podràs entrar en contacte amb professionals del sector, com experts en videojocs, que et podran orientar de forma individualitzada per a que aconsegueixis tots els teus objectius.

El nostre assessorament podràs decidir-te sobre la trajectòria professional o estudis posteriors a realitzar, la classificació dels objectius professionals que et planteges, t’assessorarem sobre la planificació de la teva carrera professional, la creació d’un currículum, creació del personal branding o ampliar les xarxes de networking.

A més, també oferim un programa d’assessorament personalitzat, el Programa de Mentoring, on podràs comptar amb un seguiment al llarg del temps. Gràcies a aquesta tutorització aconseguiràs  desenvolupar la teva carrera professional en les millors mans. Si vols saber-ne més, informat enviant un correu a alumni@enti.cat. Però sobretot, no et desconnectis!