Coneixes ENTI Alumni? Opta a un ampli ventall d’oportunitats laborals, gràcies a aquesta nova eina d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc

T’acabes de graduar a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc? Vols trobar feina en el sector dels videojocs, els Serious Games o l’entreteniment temàtic? Doncs, t’informem que l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ha posat en marxa ENTI Alumni, un servei gratuït a disposició dels graduats/des i titulats/des amb l’objectiu de ser una eina útil per a la seva futura vida professional.

A banda de gaudir de serveis com els de la borsa de treball, orientació professional, networking, activitats diverses i descomptes a través del seu pla d’avantatges; ENTI Alumni també, vol ser també un instrument que t’ajudi a mantenir la teva relació no només amb ENTI-UB, sinó també amb la resta dels nostres graduats. Tot plegat amb l’objectiu d’ampliar les teves oportunitats laborals i facilitar-te la millor ocupació possible en la indústria dels videojocs.

En definitiva, ENTI Alumni t’obre la porta a un gran nombre d’oportunitats laborals, ajudant-te al teu òptim desenvolupament professional. Aprofita-ho i fes-te Alumni d’ENTI-UB!