Quins són els avantatges del servei d’orientació professional d’ENTI Alumni?

ENTI Alumni vol impulsar el teu futur professional. Per això, des del seu servei d’orientació professional, et posaran en contacte amb professionals i experts dels videojocs, per tal que et puguin orientar de forma individualitzada en el desenvolupament de la teva carrera professional.

A més, també t’assessoraran en:

  • La teva trajectòria professional o estudis posteriors a realitzar
  • La classificació dels objectius professionals que et planteges
  • Consells sobre la planificació de la teva carrera professional
  • T’aconsellaran en com has d’elaborar el teu Currículum, com millorar el teu networking, en la creació del teu personal branding, i resta d’eines que siguin d’utilitat en el teu desenvolupament professional
  • Et guiaran en el pla de cerca d’una feina

D’altra banda, si el que t’interessa és poder gaudir d’un seguiment constant i al llarg d’un cert període de temps en el desenvolupament de la teva carrera professional, pots entrar a formar part del nostre Programa de Mentoring. Només has d’enviar-nos un e-mail de sol·licitud a alumni@enti.cat i podràs rebre la tutorització d’un mentor que et podrà orientar, d’acord amb la seva experiència i els seus coneixements.

De la mateixa manera, si tens experiències i coneixements que creus que poden ser de gran utilitat en el desenvolupament professional d’altres professionals del món dels videojocs, també, t’animem a compartir-los fent de mentor als nostres alumni, formant part del nostre Programa de Mentoring. Fes-nos arribar la teva sol·licitud a alumni@enti.cat.

 

Amplia els teus horitzons professionals amb el servei d’orientació professional d’ENTI Alumni.