• Orientació professional

    Orientació professional

Des del servei d'orientació professional d'ENTI Alumni et posarem en contacte amb professionals i experts dels videojocs per tal que et puguin orientar de forma individualitzada en el desenvolupament de la teva carrera professional.

També rebràs assessorament en:

  • La trajectòria professional o estudis posteriors a realitzar
  • La classificació dels objectius professionals que et planteges
  • T'assessorarem sobre la planificació de la teva carrera professional
  • T'aconsellarem en com has d'elaborar el teu CV, com millorar el teu networking, en la creació del teu personal branding, i resta d'eines que siguin d'utilitat en el teu desenvolupament professional
  • També t'assessorarem en el pla de cerca d'una feina

Si el que t'interessa és poder gaudir d'un seguiment constant i al llarg d'un cert període de temps en el desenvolupament de la teva carrera professional, pots entrar a formar part del nostre Programa de Mentoring. Entra amb les teves claus d'accès i trobaràs el calendari per sol·licitar la tutorització d'un mentor que et podrà orientar d'acord amb la seva experiència i els seus coneixements.

Si tens experiències i coneixements que creus que poden ser de gran ajuda en el desenvolupament professional d'altres professionals del món dels videojocs, els pots compartir fent de mentor als nostres alumni. T'animem a que entris a formar part del nostre Programa de Mentoring. Només cal que ens enviïs un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ENTI Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb diversos serveis com són la borsa de treball i orientació professional, networking, activitats diverses i descomptes a través del seu pla d'avantatges.

Seguim connectats!


© ENTI Escola de Noves Tecnologies Interactives
Centre adscrit a la Universitat de Barcelona