Skip to main content

Alumni

ENTI Alumni és un servei gratuït que l'ENTI-UB, l'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona, posa a disposició del seu col·lectiu de graduats i titulats amb l'objectiu de ser una entitat útil per a la seva vida professional a futur. Alumni vol ser també una eina que ajudi a que els nostres associats mantinguin la seva relació no només amb ENTI, sino també entre ells, que els permeti ampliar les seves oportunitats laborals i que els faciliti trobar la millor ocupació possible.

ENTI Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb diversos serveis com són el de carrera professional, que inclou entre d'altres la borsa de treball, fomenta el networking entre els seus associats, ofereix descomptes diversos a través del seu pla d'avantatges, entre d'altres serveis.

Seguim connectats!

INSCRIU-TE A ENTI ALUMNI

Associa't a ENTI Alumni


Associa't a ENTI Alumni, és totalment gratuït, i comença a gaudir dels nostres serveis i avantatges exclusius per als nostres titulats i graduats de ENTI.

El meu perfil


Actualitza les teves dades a través de l'apartat El meu perfil. Ens permetrà no perdre el contacte amb tu i poder-te oferir ofertes laborals que busquin el teu perfil.

Networking


ENTI Alumni et permet ampliar i millorar la teva xarxa de relacions professionals, t'ajuda a mantenir el contacte amb els teus antics companys a través del nostre grup exclusiu de LinkedIn, i organitza activitats que ajudin a fomentar el networking professional entre els nostres associats.

Publica una oferta de treball

Si ets empresa i vols publicar un oferta a la Borsa de treball d'ENTI Alumni, només cal que accedeixis a l'enllaç següent.

PUBLICAR UNA OFERTA