• Benvingut a ENTI Alumni, el site on t'ajudarem a iniciar-te en el món laboral

    Benvingut a ENTI Alumni, el site on t'ajudarem a iniciar-te en el món laboral

ENTI Alumni és un servei gratuït que ENTI, l’Escola de Noves Tecnologies Interactives, posa a disposició del seu col·lectiu de graduats i titulats amb l’objectiu de ser una entitat útil per a la seva vida professional a futur. Alumni vol ser també una eina que ajudi a que els nostres associats mantinguin la seva relació no només amb ENTI, sino també entre ells, que els permeti ampliar les seves oportunitats laborals i que els faciliti el trobar la millor ocupació possible.

ENTI Alumni dóna suport als seus membres en el seu desenvolupament professional, i compta amb diversos serveis com són la borsa de treball i orientació professional, networking, activitats diverses i descomptes a través del seu pla d’avantatges.

No et desconnectis!

Networking

ENTI Alumni et permet ampliar i millorar la teva xarxa de relacions professionals, t'ajuda a mantenir el contacte amb els teus antics companys a través del nostre grup exclusiu de LinkedIn, i organitza activitats que ajudin a fomentar el networking professional entre els nostres associats.

On som

ENTI
Diputació, 231 · 08007 Barcelona

CONTACTEU AMB NOSALTRES
93 323 36 64
alumni@enti.cat