Skip to main content

Avís Legal

AVÍS LEGAL

 Informació general – Titularitat del lloc web

En compliment del que es preveu en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.enti.cat és un domini de U.COLLEGE OF NEW TECHNOLOGIES, S.L (d’ara endavant ENTI) amb CIF B55140453 amb domicili social al Carrer President Macià, 65 • 17190 Salt (Girona), correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., telèfon de contacte 933 233 664.

El lloc web www.enti.cat té per finalitat posar a la disposició dels alumnes i / o usuaris d’ENTI, i del públic interessat, informació actualitzada sobre  ENTI.

  

CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL PORTAL

El present Avís Legal, juntament amb la Política de privacitat, regeixen l’accés i la utilització, per part de l’Usuari, del lloc web www.enti.cat, i regulen expressament les relacions sorgides entre ENTI i els “Usuaris” així com la informació i serveis oferts a través del seu lloc web.
Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús, l’Usuari manifesta:
a. Que ha llegit, entén i comprèn l’aquí exposat.
b. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.
El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, de les presents Condicions Generals i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del lloc web.

 

1.- Contingut de la web

www.enti.cat proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis o dades (d’ara endavant, “els continguts”) en Internet pertanyents a  ENTI o als seus llicenciadors als quals l’USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal.
L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web. L’accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ella. El mer accés no implica l’establiment de cap mena de relació comercial entre ENTI i l’usuari.

ENTI no es responsabilitzen del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.enti.cat. La presència d’aquests enllaços en el lloc web té una finalitat informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’ofereixin en el lloc web de destinació.

ENTI es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu lloc web, i la configuració o presentació d’aquest, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat per aquest fet.

 

2.- Accés al Lloc web

USUARIS: L’accés i / o ús d’aquest portal d’ENTI atribueix la condició d’Usuari, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, les Condicions Generals d’ús aquí reflectides.

L’accés al Lloc web és gratuït excepte en el relatiu al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

 

3.- Registre

Amb caràcter general, per a accedir i navegar pels continguts del lloc web no és necessari el registre de l’usuari. No obstant això, la utilització de determinats serveis i continguts pot estar condicionada al Registre previ de l’usuari.

Les dades introduïdes per l’Usuari hauran de ser exactes, actuals i veraços. L’usuari registrat serà responsable en tot moment de la custòdia de la seva contrasenya, assumint en conseqüència qualssevol danys i perjudicis que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o extraviació d’aquest. A aquest efecte, l’accés a àrees restringides i / o l’ús dels serveis i continguts realitzat sota la contrasenya d’un usuari registrat és reputaran realitzades per aquest usuari registrat, qui respondrà en tot cas d’aquest accés i ús.

 

4.- Normes d’utilització del Lloc web

L’Usuari s’obliga a utilitzar el Lloc web i tot el seu contingut i serveis conforme a el que s’estableix en la llei, la moral, l’ordre públic i en les presents Condicions Generals. Així mateix, s’obliga a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts del lloc web i a no emprar-los per a realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualssevol altres normes de l’ordenament jurídic aplicable.

L’Usuari s’obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a la disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc.) que siguin contraris a la llei, la moral, l’ordre públic i les presents Condicions Generals.

 

5.- Responsabilitat

ENTI no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, no imputables a la nostra empresa, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de ENTI. Tampoc ens responsabilitzem del mal ús que pugui fer d’aquest lloc web. Des d’ENTI no garantim l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers d’usuari d’aquest lloc web o de llocs web de tercers, per la qual cosa no ens responsabilitzem dels perjudicis que es poguessin produir per aquestes causes. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts.

ENTI no assumeix cap responsabilitat sobre la possible falta d’actualització d’aquest Lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l’Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc web.

 

6.- Propietat intel·lectual i industrial

ENTI és el propietari i / o legítim titular del lloc web i del seu contingut. Tots els continguts del lloc web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els texts, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual d’ENTI de tercers, sense que puguin entendre’s cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació reconeguts per la normativa vigent en matèria de propietat intel·lectual • intel·lectual sobre aquests.

El lloc web i els seus continguts estan protegits per les lleis de Propietat intel·lectual, industrial i de publicitat, entre altres. La distribució, modificació, cessió, comunicació pública i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat per ENTI, que és la titular dels drets d’explotació, queden expressament prohibits, i aquesta última podrà exercitar les accions que cregui oportuns en defensa dels seus drets.

Respecte al seu contingut, en virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, es prohibeix expressament:

La seva reproducció, distribució o modificació, tret que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès, sempre que al seu torn es compti amb l’autorització d’ENTI. La seva utilització per a tota mena de finalitats comercials o publicitàries, diferents dels estrictament permesos. Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc web per qualsevol mitjà diferent dels que es posin a la disposició dels usuaris, així com dels quals habitualment s’emprin en la xarxa.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat d’ENTI de tercers, sense que pugui entendre’s que l’accés al Lloc web atribueix algun dret sobre aquests.

Sobre tots els continguts publicats lliurement per l’Usuari en el Lloc web, entenent com a tals vídeos, fotografies i qualsevol comentari, opinió o descripció (d’ara endavant, “els continguts”), l’Usuari atorga gratuïtament a ENTI la llicència d’ús sense limitació temporal ni territorial. Sobre la base d’aquesta llicència, ENTI podrà explotar lliurement els drets de reproducció, transformació, distribució i comunicació pública dels continguts, únicament amb la finalitat de poder prestar els serveis sol·licitats per l’Usuari.

 

7- Nul·litat i ineficàcia de les clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en les presents Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia tan sols afectarà aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les presents Condicions generals en tota la resta, considerant-se tal disposició totalment o parcialment per no inclosa.

 

8.- Legislació i jurisdicció

Amb caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en la nostra web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.

En cas que fos necessari anar a la via judicial per al compliment o interpretació del convingut en aquest contracte, de comú acord, totes dues parts acorden sotmetre’s als Jutjats de Girona, amb renúncia expressa de les parts a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.