• Conferències

    Conferències

Aquestes són les conferències i actes organitzats desde ENTI Alumni. Si vols saber què ens ha explicat algun dels ponents que han participat o simplement reviure algun dels actes al que has pogut assistir, només cal que facis un clic!

ENTI Alumni i Randstad a la DemoDay 2019

ENTI Alumni i Randstad a la DemoDay 2019

ENTI Alumni i Randstad a la DemoDay 2019

ENTI Alumni i Randstad Technologies a la DemoDay 2019, la gran festa final de curs d’ENTI-UB

El dimecres 22 de juny la Sala Barts de Barcelona es va convertir en el centre neuràlgic del talent de l’oci electrònic de Barcelona. La gent va poder veure i jugar als jocs dels estudiants, parlar amb ells, fer-los comentaris i suggeriments, i fer un tast de primera mà de la qualitat que s’incuba dins la nostre escola i que aviat farà el salt al món professional.

Veure-ho

ENTI Alumni als DemoDay 2017

ENTI Alumni als DemoDay 2017

El dia 27 de juny de 2017, la Sala Barts de Barcelona va acollir la 3a edició del DemoDay, una jornada durant la qual l'alumnat del Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer), del Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist) i del CFGS de Grau Superior en Animació, 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) d'ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, varen presentar els millors projectes de videojocs i Serious Games del curs 2016/2017.

Veure-ho


© ENTI Escola de Noves Tecnologies Interactives
Centre adscrit a la Universitat de Barcelona