Skip to main content

Avantatges

ENTI Career Fair - Update your career

L'ENTI Career Fair començarà el dimecres dia 26 de maig a a les 9 h i finalitzarà el dijous dia 27 de maig a les 20 h, i serà la I Fira Virtual de l'Ocupació i l'Orientació professional de l'ENTI-UB.

Hi podran participar tots els alumnes de l'ENTI-UB i tots els alumni (associats a l'ENTI Alumni).

L'objectiu de la Career Fair és orientar professionalment als nostres alumnes a punt de graduar-se i als nostres titualts i graduats i ajudar-los a trobar feina. 

A l'ENTI Career Fair hi trobaràs el següent:

- Dimecres 26 de 14:30 h a 15:45 h: Taula rodona amb els nostres alumni que ens explicaran les  diferents opcions professionals que poden tenir els titulats i graduats de l’ENTI-UB i a on ens explicaran la seva experiència professional.

Per zoom.

ID de reunión: 824 6864 4472

Código de acceso: 021524

- Dimecres 26 de 16 h a 17 h: Presentació del Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc 2020.

L’acte de presentació del Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc 2020 comptarà amb la presència del Sr. Antonio Fernández, secretari general de la DEV (Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos y Software de Entretenimiento), el Sr. Miquel Curanta, director de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), en representació de la Generalitat de Catalunya i del Dr. Oscar García Pañella, director acadèmic de l'ENTI-UB, que farà la presentació de l'acte.

No es necessita inscripció. La presentación es farà per zoom:

 Pots accedir-hi fent click en aquest botó

ID: 842 1390 7610

Còdic d’accès: 260822

- Dimecres 26 de 17:15 h a 18 h: Conferència de la BIME: Oportunidades laborales en un congreso profesional de industria musical


Amb la Sra. Ibone Iza Aranguren, que ens presentarà què és la BIME i el seu congrès i els seus festivals musicals i les oportunitats laborals que se't poden obrir participant en algun d'aquests esdeveniments. 

Pots accedir a la conferència fent click en aquest botó

Per zoom:

ID de reunión: 844 7235 1390

Código de acceso: 622796

- Dijous 27 de 18 h a 20 h: la Demo Day  a on els nostres alumnes presentaran els seus projectes.

- Del dimecres 26 a les 9 h al dijous 27 a les 20 h: stands virtuals d’empreses del sector dels videojocs on podran publicar la seva informació corporativa, les seves ofertes de treball per als titulats i graduats de l'ENTI-UB, i contactar amb els interessats en les seves ofertes.

Les inscripcions s'obrian el dimarts 11 de maig, i les inscripcions finalitzaran el dijous dia 27 de maig. Si t'interessa clicka al següent enllaç:  ENTI Career Fair

Per inscriure’t has d’utilitzar la teva adreça de correu electrònic de @enti.cat

L’ENTI Career Fair és un esdeveniment exclusiu per als Alumni i alumnes de l'ENTI-UB.

Si estàs a punt de graduar-te o titular-te a ENTI-UB aprofita per associar-te a ENTI Alumni, et permetrà consultar la nostra borsa de treball amb les ofertes de feina que rebem i poder seguir gaudint del pla d'avantatges de l'ENTI, i tot de forma totalment gratuïta. Clicla al següent enllaç i omple el nostre formulari d'inscripció: Formulari d'inscripció a ENTI Alumni

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.