Skip to main content

Protecció de dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT  

Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals?

Identitat: U.COLLEGE OF NEW TECHNOLOGIES, S.L. (“ENTI”)
C.I.F.: B-55140453
Domicilio: C/ Francesc Macià, 65 17190 Salt (Girona)
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: (+34) 933 233 664
DPD: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Amb quines finalitats tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l’usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’informació realitzades a través de la web i l’elaboració de perfils dels usuaris per enviar-los comunicacions comercials dels programes de formació (graus, màsters, postgraus, cursos, jornades, seminaris, etc), activitats i serveis que puguin ser del seu interès. Les elaboracions de perfil s’elaboren tenint en compte l’edat, codi postal, població, estudis actuals, com ens ha conegut, informació sol·licitada, per tal d’acotar la informació que s’enviarà al sol·licitant per tal d’enviar-li comunicacions informatives que millor s’adaptin als seus interessos.

 

Per quant temps conservarem les seves dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’usuari per tal de poder-li enviar comunicacions informatives.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals? 

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit de l’usuari prestat mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat. L’usuari haurà de comunicar-nos les seves dades personals actuals per tal que la informació continguda en els nostres fitxers estigui actualitzada i sense errors.

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?

Les dades poden comunicar-se a empreses del Grup, per a les mateixes finalitats referides anteriorment. A més, podran ser comunicades als proveïdors que realitzen serveis jurídics, d’auditoria, gestoria, serveis informàtics i serveis de comunicació, màrqueting a ENTI, així com a les empreses DESTRUPACK CONFIDENCIAL, SL, DOLMI 2000, SL, PESA4040, SL i ENTISOUND, SL. Finalment informar-los que les dades podran allotjar-se en proveïdors dels EE.UU adherits al “PrivacyShield” i a Xile, Singapur i Taiwan, en condicions de màxima seguretat i confidencialitat. A l’efecte, es podran utilitzar cookies de tercers per tal de fer seguiment de les comunicacions informatives.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’usuari pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol・licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol・licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les que van ser recollides. També podrà sol・licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins el moment. L’usuari podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions previstos en la legislació vigent, en el domicili social d’ENTI o bé sol・licitar-ho per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir major informació referent a qualsevol d’aquests drets, es podrà acudir a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat – C/ Rosselló, núm. 214, esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona).