Skip to main content

ENTI Career Fair

L'ENTI Career Fair és la fira de l'ocupació i l'orientació professional que ENTI Alumni organitza cada any de forma presencial al campus de ENTI-UB i també de forma virtual per a les empreses dels sectors dels videojocs i musical que no poden assistir al campus. A l'ENTI Career Fair hi poden participar els alumni i els alumnes d'últim curs, tot i que també està oberta la resta d'alumnes dels cicles, graus i màsters de videojocs i sound que hi estiguin interessats.

L'ENTI Career Fair permet als nostres graduats i futurs graduats entrar en contacte amb les empreses dels sectors dels videojocs i musical, interactuar amb els seus representants al campus, aplicar a les seves ofertes laborals i assistir a les conferències que ens ofereixen diferents ponents i que els ajuden en la seva orientació professional.

Si vols més informació o per concertar una reunió amb nosaltres, envia'ns un correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


ENTI Career Fair