Skip to main content

Avantatges

ENTI Alumni i Randstad a la DemoDay 2019.

ENTI Alumni i Randstad Technologies a la DemoDay 2019, la gran festa final de curs d’ENTI-UB

El dimecres 22 de juny la Sala Barts de Barcelona es va convertir en el centre neuràlgic del talent de l’oci electrònic de Barcelona. La gent va poder veure i jugar als jocs dels estudiants, parlar amb ells, fer-los comentaris i suggeriments, i fer un tast de primera mà de la qualitat que s’incuba dins la nostre escola i que aviat farà el salt al món professional.

Precisament per fer el salt de la manera més acompanyada possible, Sílvia Roche va explicar les avantatges de l’associació ALUMNI d’Enti-UB, una associació que presta els seus serveis de manera gratuïta als graduats i titulats d’Enti-UB que ja han deixat l’escola. Entre els serveis que ENTI Alumni ofereix es troba:

  • Borsa de treball
  • L’orientació Professional
  • Pla d’avantatges
  • Conferències
  • Networking

De la mà d’ENTI Alumni i com a mostra de la seva feina en la gestió de la borsa de treball, un equip de l’empresa de col·locació RANDSTAD Technologies, especialitzada en el sector de les noves tecnologies, va estar present també a la Demoday.

La gent de Randstad Technologies va explicar la importància de la formació per cobrir les ofertes de feina que més es demanden en el sector tecnològic, i va muntar un petit stand on els alumnes es podien dirigir per tenir una primera impressió del panorama laboral un cop deixin enrere la seva formació a Enti-UB. Els alumni també van ser convidats a assistir al Demoday i a conèixer les ofertes que ens va portar Randstand Technologies, i es van fer entrevistes, es van acceptar currículums i es va orientar tant als alumni que van venir com als alumnes d’últim any els quals tenen ja aquest pas molt a tocar.