Skip to main content

Avantatges

Altaïr Llibreria: llibres de viatges i molt més

Especialitzada en llibres de viatges, i a on també hi trobes tot tipus de llibres, i molt més

 

La llibreria Altaïr es va crear a Barcelona el 1979, i tot i que actualment és una referència en el món de la cultura viatgera, sient una de les llibreries europees més grans especialitzada en viatges, ciutats i cultures d'arreu del món, també hi trobes tot tipus de llibres i revistes, a més de productes per regal de tot el món, i diferents tipus de jocs. 

Altaïr també compta amb una agència de viatges, una revista de crònica viatgera, un espai cultural i un punt de trobada per intercanviar idees i connectar viatgers. A més, la planta inferior compta amb una cafeteria amb wifi amb connexió gratuïta i acull activitats variades, com són per exemple, els intercanvis lingüístics, entre d'altres. En el seu cafè hi pots degustar productes de diferents parts del món.  

Els alumnes, professors, personal administratiu i de serveis de ENTI - UB, i tots els associats a ENTI Alumni, gaudeixen d’un 5 % de descompte en les seves compres a Altaïr. Només cal que acreditin que formen part de ENTI - UB o de ENTI Alumni, presentant el seu carnet.