Skip to main content

Avantatges

La Tavella: ecomercat

Descomptes en tots els productes de proximitat i ecològics, venda en línea i entrega a domicili

La Tavella és una iniciativa empresarial que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la venda per internet i la distribució a domicili de productes de proximitat i ecològics.

La Tavella ofereix als alumnes, professors i personal administratiu i de serveis de ENTI-UB i als graduats i titulats membres de l'associació ENTI Alumni, els següents descomptes:

Per la compra de la primera cistella de fruita i verdura, tindràs 5€ de descompte. Envia'ns un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t'enviarem el cupó descompte.

Per la subscripció com a client, ens ofereixen els següents beneficis:

  • Mètode de pagament flexible a través de domiciliació bancària, abonant únicament per cistella rebuda. A més et permetrà aplaçar cistelles si en algun moment no les necessites o bé cancel-lar la subscripció sense cap compromís.

A més a més...

  • ½ dotzena d’ous a les tres primeres cistelles: envia'ns un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et donarem el codi descompte per tal que el puguis aplicar
  • 6% de descompte en tots els productes del nostre Ecomercat
  • Estalvia 2,25€ per cistella per comprarla en subscripció
  • Regal d’una deliciosa Crema de verdures ecològiques Casabella

Per a més informació, envia'ns un mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.